Joka tapauksessa, Ceilidh on oikein sopiva paikka tällaiselle 20 hengen kurssille, jossa on tarkoitus oppia vain baarialan perusteet. Aluksi selitettiin erilaisten viinojen ja liköörien alkuperästä, ja sitten oli tarkoitus haistella jokaista ja tunnistaa niiden ainekset. Valitettavasti mulla on juuri nyt nuha, eikä mikään tuoksunut minusta miltään. Paitsi tequila, jonka aromia en tosin kutsuisi tuoksuksi. Illan loppupuolella opettaja kävi läpi monta reseptiä, joiden suomalaisia nimiä en tiedä kun en useimpia ole ennen edes nähnyt. Jokainen kokeili lopuksi kahta, minä valitsin Singapore slingin ja whiskey sourin, molemmat onnistuivat oikein hyvin. Ensi kerralla tehdään kuumia juomia, ja hyvä niin. Kahvit ja kaakaot kuulostavat näin flunssasena aika houkuttelevilta.

6 kommenttia:
Hauskaa. Kun tavataan, ehkä voisit tehdä jonkun drinkin, meiltä kun ei väkevät juomat katoa kaapista muuten mitenkään.
Ajattelin ihan samaa. Meillä on kaappi täynnä miinuksia, jotka perittiin talon mukana Artolta.
Kännykkäni on kovin negatiivinen. Tai raittiusaatteen kannattaja kun spelleri näköjään väänsi "viinakset" "miinuksiksi".
No hyvä, sitten niilekin tulee jotain käyttöä. Mulle tuli vaan mieleen että kesällä hyökkään Antin valtavan pullovalikoiman kimppuun ja rupean väsäämään niistä kaikenlaista :D
Hyvä, päästään niistäkin. Pitää silti miettiä kuka ne juo... se on valtava määrä alkoholia olkoonkin hienoja drinkkejä.
Ihmettelinkin mitä juomaa sellainen miinus on.
Lähetä kommentti